0 0
Χοιρινό με κριθαράκι στο τηγάνι

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Χοιρινό με κριθαράκι στο τηγάνι

Εύκολο χοιρινό με κριθαράκι στο τηγάνι! Δοκιμάστε το!

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Μαρινάρετε το κομμάτια χοιρινού με πάπρικα και μπούκοβο. Ανακατεύετε καλά. Κόβετε το κρεμμύδι στα 6 ή 8, τις σκελίδες σκόρδο σε ψιλές φέτες και τις πιπεριές σε μεγάλους κύβους.

2
Ολοκλήρωση

Σε μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρετε τα κομμάτια χοιρινού και από τις 2 μεριές. Κοντά στα 5-7 λεπτά από την κάθε μεριά είναι ιδανικά.
Μόλις τα γυρίσετε προσθέστε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο.

3
Ολοκλήρωση

Όταν τα υγρά τους εξατμιστούν και έχουν πάρει χρώμα τα κομμάτια χοιρινού, σβήνετε με λευκό κρασί. Αφήστε να εξατμιστεί το αλκοόλ.

4
Ολοκλήρωση

Προσθέστε νερό μέχρι να σκεπάσει το φαγητό σας και αφήστε να μαγειρευτεί για 20 λεπτά. Στα τελευταία 15-20 λεπτά προσθέστε το κριθαράκι και λίγο από το θυμάρι. Ανακατέψτε και προσθέστε νερό μέχρι να τα σκεπάσει.
Σας προτείνουμε τακτικό ανακάτεμα γιατί το κριθαράκι "πιάνει" πολύ εύκολα.

5
Ολοκλήρωση

Στο τέλος πριν βγάλουμε το φαγητό από το μάτι, προσθέτουμε το υπόλοιπο θυμάρι, τη ρίγανη και σερβίρουμε αν θέλουμε με τριμμένο τυρί.

Panos

https://thehungrysloth.com

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Σου με κρέμα πατισερί (choux à la crème)
προηγούμενο
Σου με κρέμα πατισερί (choux à la crème)

Πρόσθεσε σχόλιο