Χοιρινό με κριθαράκι στο τηγάνι
Εύκολο χοιρινό με κριθαράκι στο τηγάνι! Δοκιμάστε το!
Οδηγίες
Κοινή χρήση
Βήματα
| Μαρινάρετε το κομμάτια χοιρινού με πάπρικα και μπούκοβο. Ανακατεύετε καλά. Κόβετε το κρεμμύδι στα 6 ή 8, τις σκελίδες σκόρδο σε ψιλές φέτες και τις πιπεριές σε μεγάλους κύβους. |
| Σε μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρετε τα κομμάτια χοιρινού και από τις 2 μεριές. Κοντά στα 5-7 λεπτά από την κάθε μεριά είναι ιδανικά. Μόλις τα γυρίσετε προσθέστε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο. |
| Όταν τα υγρά τους εξατμιστούν και έχουν πάρει χρώμα τα κομμάτια χοιρινού, σβήνετε με λευκό κρασί. Αφήστε να εξατμιστεί το αλκοόλ. |
| Προσθέστε νερό μέχρι να σκεπάσει το φαγητό σας και αφήστε να μαγειρευτεί για 20 λεπτά. Στα τελευταία 15-20 λεπτά προσθέστε το κριθαράκι και λίγο από το θυμάρι. Ανακατέψτε και προσθέστε νερό μέχρι να τα σκεπάσει. Σας προτείνουμε τακτικό ανακάτεμα γιατί το κριθαράκι "πιάνει" πολύ εύκολα. |
| Στο τέλος πριν βγάλουμε το φαγητό από το μάτι, προσθέτουμε το υπόλοιπο θυμάρι, τη ρίγανη και σερβίρουμε αν θέλουμε με τριμμένο τυρί. |
https://thehungrysloth.com
Σχόλια συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
Συνδέσου για να γράψεις σχόλιο