0 0
Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα από το ζωμό τους

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα από το ζωμό τους

Χοιρινά μπριζολάκια με κρεμώδη σάλτσα από τον ζωμό τους!

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Τρίβουμε φρέσκο πιπέρι και αλάτι πάνω από το κάθε μπριζολάκι και με τον χέρι μας πιέζουμε ελαφρά τις επιφάνειες και από τις 2 μεριές ώστε να σιγουρέψουμε να μείνουν οι κόκκοι πάνω όσο μαγειρέυονται.

2
Ολοκλήρωση

Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ψήνουμε τα μπριζολάκια και από τις 2 μεριές για 3-4 λεπτά την κάθε μία μέχρι να πάρουν καφέ χρώμα περιμετρικά. Όταν είναι έτοιμες τις αποσύρουμε και τις βάζουμε μαζί σε ένα πιάτο.

3
Ολοκλήρωση

Στο ίδιο τηγάνι, κατεβάζουμε τη φωτιά σε μέτρια και λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε κύβους και το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα αφήνουμε να μαλακώσουν. Όταν πάρουν χρώμα σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Αφήνουμε να τραβήξουν τα υγρά και να έχουμε μία δεμένη σάλτσα.

4
Ολοκλήρωση

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την αφήνουμε να πάρει μία βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και δίνουμε λίγο χρόνο ώστε να ενσωματωθεί με την σάλτσα μας.

5
Ολοκλήρωση

Σβήνουμε τη φωτιά και επιστρέφουμε τις μπριζόλες στο τηγάνι. Γυρίζουμε και από τις 2 μεριές ώστε να πάει η σάλτσα παντού και σερβίρουμε με συνοδευτικό της επιλογής μας όπως, πατάτες φούρνου ή τηγανητές, ρύζι ή ψητά λαχανικά.

Panos

https://thehungrysloth.com

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Μαλακά μπισκότα βουτύρου
επόμενο
Γιουβαρλάκια
προηγούμενο
Μαλακά μπισκότα βουτύρου
επόμενο
Γιουβαρλάκια

Πρόσθεσε σχόλιο