Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα από το ζωμό τους
Χοιρινά μπριζολάκια με κρεμώδη σάλτσα από τον ζωμό τους!
Οδηγίες
Κοινή χρήση
Βήματα
| Τρίβουμε φρέσκο πιπέρι και αλάτι πάνω από το κάθε μπριζολάκι και με τον χέρι μας πιέζουμε ελαφρά τις επιφάνειες και από τις 2 μεριές ώστε να σιγουρέψουμε να μείνουν οι κόκκοι πάνω όσο μαγειρέυονται. |
| Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ψήνουμε τα μπριζολάκια και από τις 2 μεριές για 3-4 λεπτά την κάθε μία μέχρι να πάρουν καφέ χρώμα περιμετρικά. Όταν είναι έτοιμες τις αποσύρουμε και τις βάζουμε μαζί σε ένα πιάτο. |
| Στο ίδιο τηγάνι, κατεβάζουμε τη φωτιά σε μέτρια και λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε κύβους και το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα αφήνουμε να μαλακώσουν. Όταν πάρουν χρώμα σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Αφήνουμε να τραβήξουν τα υγρά και να έχουμε μία δεμένη σάλτσα. |
| Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την αφήνουμε να πάρει μία βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και δίνουμε λίγο χρόνο ώστε να ενσωματωθεί με την σάλτσα μας. |
| Σβήνουμε τη φωτιά και επιστρέφουμε τις μπριζόλες στο τηγάνι. Γυρίζουμε και από τις 2 μεριές ώστε να πάει η σάλτσα παντού και σερβίρουμε με συνοδευτικό της επιλογής μας όπως, πατάτες φούρνου ή τηγανητές, ρύζι ή ψητά λαχανικά. |
https://thehungrysloth.com
Σχόλια συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
Συνδέσου για να γράψεις σχόλιο