0 0
Vegetarian τορτίγιες με κόκκινα φασόλια

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Vegetarian τορτίγιες με κόκκινα φασόλια

Συνταγή εμπνευσμένη από το Μεξικάνικο Chili con Carne, σε Vegetarian ρυθμό! Θα την λατρέψετε!

Χαρακτηριστικά:
  • Spicy
Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και πολτοποιούμε το σκόρδο. Κόβουμε την πιπεριά σε λωρίδες ή σε κύβους.

2
Ολοκλήρωση

Σε ένα τηγάνι βάζουμε και ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο και σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά δίνουμε χρώμα στο κρεμμύδι και στο σκόρδο.
Παράλληλα σε ένα άλλο μικρότερο τηγάνι, βάζουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και κάνουμε το ίδιο στις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς (5-7 λεπτά)

3
Ολοκλήρωση

Πριν πάρουν χρυσό χρώμα τα κρεμμύδια, βάζουμε την κουταλιά πάστα τομάτας και την τομάτα κονκασέ και ανακατεύουμε.
Με ένα σουρωτήρι σουρώνουμε τα κόκκινα φασόλια.
Όταν εξατμιστούν λίγα υγρά από τις τομάτες, τις πολτοποιούμε ελαφρώς με πιρούνι ή τον πολτοποιητή για τις πατάτες και προσθέτουμε τα φασόλια.
Τα αφήνουμε για 5' να πάρουν θερμοκρασία. Στο σημείο αυτό προσθέτουμε αλατοπίπερο και μπούκοβο βάσει των γούστων μας.

4
Ολοκλήρωση

Τα αποσύρουμε από την φωτιά και αφήνουμε για ένα λεπτό να χάσουν θερμοκρασία.
Παίρνουμε το μισό περιεχόμενο από το τηγάνι και το μεταφέρουμε στο multi και το πολτοποιούμε σε λεία αλοιφή.

5
Ολοκλήρωση

Στις τορτίγιες με σειρά, αλείφουμε μια κουταλιά από την πολτοποιημένη γέμιση, λίγο τριμμένο τυρί (τσένταρ στην περίπτωσή μας), μία γεμάτη κουταλιά γέμιση στο κέντρο, και πιπεριές σαν τελευταίο στρώμα.
Κλείνουμε τις πλευρές και κάνουμε το ίδιο στην πάνω και την κάτω μεριά ώστε να μοιάζει με πακετάκι.

6
Ολοκλήρωση

Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί και τις αφήνουμε να πάρουν χρώμα για 10' μέσα στο φούρνο.

7
Ολοκλήρωση

Χρήσιμα Tips

* Συνοδεύετε με πράσινη σαλάτα με λεμόνι και βαλσάμικο ξύδι ή κρέμα.
* Βουτήξτε τις τορτίγιες σε dip γουακαμόλε πριν από κάθε μπουκιά.
* Στην γέμιση μπορείτε να προσθέσετε καλαμπόκι. Μαγειρεύτε το στο βήμα 3 μαζί με τα φασόλια.

Panos

https://thehungrysloth.com

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Τρουφάκια με επικάλυψη ινδοκάρυδο
επόμενο
Σπανακόπιτα στριφτή
προηγούμενο
Τρουφάκια με επικάλυψη ινδοκάρυδο
επόμενο
Σπανακόπιτα στριφτή

Πρόσθεσε σχόλιο