Υλικά
- 500 γρ Ρεβίθια
- 3 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι ξερό
- 1 λεμονι Χυμός λεμονιού
- 1 κ.σ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ.σ. Ρίγανη
- Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Βάζουμε τα ρεβίθια σε νερό από το βράδυ. |
2 Ολοκλήρωση | |
3 Ολοκλήρωση | |
4 Ολοκλήρωση | |
5 Ολοκλήρωση | |
6 Ολοκλήρωση | |
7 Ολοκλήρωση | |
8 Ολοκλήρωση | Tip |