Υλικά
- 4 Πατάτες
- 400 ml Γάλα φρέσκο
- 5 φέτες Μπέικον
- 1 Μανιτάρια κονσέρβας σε φέτες
- 150 γρ Παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κ.σ. Θυμάρι ξερό
- 1 κ.γ. Σκόρδο σκόνη
- Αλάτι - Πιπέρι
- Βούτυρο
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Κόψτε τις πατάτες σε όσο πιο λεπτές ροδέλες μπορείτε. Αν θέλετε να μην πάρουν χρώμα αφήστε τες σε νερό μέχρι να τις χρησιμοποιήσετε απλά φροντίστε να τις στεγνώσετε με λίγο χαρτί κουζίνας όταν τις βγάλετε. |
2 Ολοκλήρωση | |
3 Ολοκλήρωση | |
4 Ολοκλήρωση | |
5 Ολοκλήρωση | |
6 Ολοκλήρωση | |
7 Ολοκλήρωση | Το φαγητό χρειάζεται περίπου 50 λεπτά και έχει άμεση σχέση με το πόσο λεπτές κάνατε τις ροδέλες. Στα 40 λεπτά αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο. Καλή σας όρεξη! |