Υλικά
- 400gr. Σοκολάτα κουβερτούρα
- 200gr. Αμύγδαλο ολόκληρο
- 1 κ.σ. Ελαιόλαδο
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα στο φούρνο ή σε ένα τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. |
2 Ολοκλήρωση | Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Μόλις είναι έτοιμη προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας. |
3 Ολοκλήρωση | Σε ένα ταψάκι στρώνω λαδόκολλα και με το κουτάλι φτιάχνω μικρά βραχάκια από το μείγμα μας. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 30λεπτά με μία ώρα και είναι έτοιμα. |
4 Ολοκλήρωση | Διατηρούνται στο ψυγείο. Μπορείτε να τα τυλίξετε και με αλουμινόχαρτο. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φουντούκια,φιστίκια ή όποιον άλλον ξηρό καρπό θέλετε! |