Υλικά
- 400gr Σοκολάτα κουβερτούρα
- 200gr. Αποξηραμένα δαμάσκηνα
- 1 κ.σ. Ελαιόλαδο
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. |
2 Ολοκλήρωση | Έπειτα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα αποξηραμένα δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι και ανακατεύουμε. |
3 Ολοκλήρωση | Αφήνουμε το μείγμα 5 λεπτά να κρυώσει και με ένα κουταλάκι βάζουμε ένα ένα τα σοκολατάκια μας σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Προσέχουμε να έχουν απόσταση για να μην κολλήσουν μεταξύ τους. |
4 Ολοκλήρωση | Βάζουμε τα σοκολατάκια στο ψυγείο να παγώσουν καλά για περίπου μισή ώρα. |