0 0
Σνίτσελ χοιρινό με μανιτάρια α λα κρεμ

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Σνίτσελ χοιρινό με μανιτάρια α λα κρεμ

Γρήγορο και εύκολο μεσημεριανό με απλά υλικά!

Χαρακτηριστικά:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Κόβουμε τα πλευρώτους στο μέγεθος που θέλουμε.

    2
    Ολοκλήρωση

    Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο και αφήνουμε να ζεσταθεί. Προσθέτουμε τα μανιτάρια για 5 λεπτά και ανακατεύουμε να πάει το λάδι παντού και να μαλακώσουν ελαφρώς.

    3
    Ολοκλήρωση

    Προσθέτουμε ψιλοκομμένο ή πολτοποιημένο το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι (κατα προτίμηση λευκό) και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Αφήνουμε τα μανιτάρια να τραβήξουν το κρασί και να εξατμιστεί το αλκοόλ για 5-7 λεπτά.

    4
    Ολοκλήρωση

    Βάζουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Χαμηλώνουμε σε μέτρια προς χαμηλή την ένταση, βάζουμε τον μαϊντανό και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει. Μόλις είναι έτοιμη την αφήνουμε στο πλάι.

    5
    Ολοκλήρωση

    Παράλληλα, χτυπάμε τα αυγά και τα απλώνουμε σε ένα πιάτο. Το ίδιο κάνουμε για το αλεύρι και το θρύμμα φρυγανιάς (ή θρύμμα φουρνισμένου ψωμιού). Περνάμε κάθε κομμάτι σνίτσελ από το αλεύρι(και από τις 2 μεριές), μετά από τα αυγά και μετά από το θρύμμα.

    6
    Ολοκλήρωση

    Σε άλλο τηγάνι σε ηλιέλαιο τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά (170-180 βαθμούς) τα παναρισμένα σνίτσελ μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα (10 λεπτά ανά μεριά περίπου)

    7
    Ολοκλήρωση

    Τα ακουμπάμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί.

    8
    Ολοκλήρωση

    Όταν είναι έτοιμα και έχουν στεγνώσει ελαφρώς από το λάδι, σερβίρουμε σε ένα πιάτο με την σάλτσα από πάνω.

    Καλή σας όρεξη!

    Panos

    https://thehungrysloth.com

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Μοσχάρι με πατάτες γιαχνί
    επόμενο
    Φασολάκια (στρογγυλά) λαδερά
    προηγούμενο
    Μοσχάρι με πατάτες γιαχνί
    επόμενο
    Φασολάκια (στρογγυλά) λαδερά

    Πρόσθεσε σχόλιο