Υλικά
- 500 γρ Ρεβίθια
- 1 Κρεμμύδι ξερό
- 2 Καρότα
- 1 Γλυκοπατάτες
- 250 ml Γάλα καρύδας
- 1 κ.γ. Κύμινο
- 1 κ.γ. Κολίανδρος
- 1 κ.γ. Κάρυ
- 1 κ.γ. Τζίντζερ
- 2 κ.σ. Βούτυρο
- ΜαϊντανόςΓια το σερβίρισμα
- Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Από το βράδυ βάζουμε τα ρεβίθια σε νερό να μουλιάσουν. |
2 Ολοκλήρωση | |
3 Ολοκλήρωση | |
4 Ολοκλήρωση | |
5 Ολοκλήρωση | Ρίχνουμε το νερό απο τα ρεβίθια σε ένα μεγάλο σουρωτήρι, τα ξεπλένουμε ελαφρά για να μην χάσουν πολύ από τη θερμοκρασία τους και τα επιστρέφουμε πίσω στην κατσαρόλα. Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτουμε τα σοταρισμένα λαχανικά. |
6 Ολοκλήρωση | |
7 Ολοκλήρωση |