Υλικά
- 200 γρ Ψάρι ξεψαχνισμένο
- 150 γρ Ρύζι basmati
- 1 κ.σ. Βούτυρο
- 1 Κρεμμύδι ξερό
- 1 Σκελίδα σκόρδο
- 300 ml Νερό
- Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
Η συνταγή αυτή βασίζεται σε ψάρι στο φούρνο που δεν καταναλώθηκε στο γεύμα και μετατράπηκε σε ένα ριζότο για το επόμενο.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε ψάρι αρκεί να έχετε κρατήσει κάπου τα υγρά που έμειναν στο ταψί που μαγειρεύτηκε. Σε αυτή τη συνταγή τα ψάρια μας είναι, κέφαλοι, λαβράκι και σολομός και τα υγρά τους περιέχουν ελαιόλαδο, λεμόνι, ρίγανη, δενδρολίβανο και αλατοπίπερο.
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | |
2 Ολοκλήρωση | |
3 Ολοκλήρωση | |
4 Ολοκλήρωση | |
5 Ολοκλήρωση | |
6 Ολοκλήρωση | |
7 Ολοκλήρωση |