Υλικά
- 300 γρ Ρύζι Καρολίνα
- 2 Κολοκύθια
- 100 γρ Μανιτάρια κονσέρβας σε φέτες
- 100 γρ Αρακάς
- 1 Κρεμμύδι ξερό
- 2 σφηνάκια Κρασί λευκό
- 3 κ.σ. Βούτυρο
- 500 ml Ζωμός λαχανικών
- 1 κ.σ. Δενδρολίβανο
- 2 κ.γ. Ρίγανη ξερή
- Αλάτι - Πιπέρι
- Παρμεζάνα
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | |
2 Ολοκλήρωση | |
3 Ολοκλήρωση | |
4 Ολοκλήρωση | Σβήστε με το κρασί και αφήστε να εξατμιστεί το αλκοόλ. |
5 Ολοκλήρωση | |
6 Ολοκλήρωση | |
7 Ολοκλήρωση | |
8 Ολοκλήρωση | |
9 Ολοκλήρωση | Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία μέχρι να φουσκώσει και να μαλακώσει το ρύζι. Όταν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα (περίπου στα 25 λεπτά) ρίξτε τα λαχανικά στο τηγάνι, ανακατέψτε και αφήστε όσο χρειάζεται ώστε να ελαττωθούν τα περισσευούμενα υγρά. |
10 Ολοκλήρωση |