0 0
Πέννες Arrabbiata με μπέικον

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Πέννες Arrabbiata με μπέικον

Μια ευχάριστη πικάντικη Ιταλική έκπληξη!

Χαρακτηριστικά:
    Κουζίνα:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Βράζετε τις πέννες εως το σημείο αλ ντεντε όπως αναγράφει η συσκευασία τους. 2 λεπτά πριν είναι έτοιμα τις βγάζετε από το μάτι και τις αφήνετε στο νερό τους

    2
    Ολοκλήρωση

    Σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά βάζετε το μπέικον (σε μικρά κομματια) και τα σοτάρετε αφήνοντας τα να βγάλουν το λίπος τους. Μόλις ο πάτος του τηγανιού γίνει λιπαρός, προσθέστε και σοτάρετε ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν .

    3
    Ολοκλήρωση

    Προσθέστε τις ολόκληρες τομάτες, το χυμό τομάτας, μπούκοβο αλάτι και πιπέρι και αφήστε να πάρουν μία βράση. Βοηθήστε τις τομάτες με μια ξύλινη κουτάλα ώστε να σπάσουν σε κομμάτια.

    4
    Ολοκλήρωση

    Με μια τρυπητή κουτάλα μεταφέρετε τις πέννες από τη κατσαρόλα με όσο δυνατόν λιγότερο νερό γίνεται. Ανακατέψτε καλά. Τρίψτε παρμεζάνα και ανακατέψτε ώστε η γεύση να φτάσει παντου. Αν στεγνώσει η σάλτσα,με μια κουτάλα φέρτε λίγο νερό από τα βρασμένα μακαρόνια ώστε να ξαναπάρει λίγα υγρά.

    5
    Ολοκλήρωση

    Τα σερβίρουμε ζεστά με λίγη τριμμένη παρμεζάνα ακόμα και ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού.

    Καλή σας όρεξη!

    Panos

    https://thehungrysloth.com

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Φασολάδα
    επόμενο
    Φλαμανδικό Στιφάδο (Carbonnade À La Flamande)
    προηγούμενο
    Φασολάδα
    επόμενο
    Φλαμανδικό Στιφάδο (Carbonnade À La Flamande)

    12 Σχόλια Απόκρυψη σχολίων

    Πρόσθεσε σχόλιο