Πένες με σάλτσα μουστάρδας
Πένες σε κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας Dijon! Ένα πιάτο γρήγορο και υπέροχο!
Οδηγίες
Κοινή χρήση
Βήματα
| Βάζουμε να βράσουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό και τις αποσύρουμε στο σημείο al dente. Με ένα μαχαίρι αφαιρούμε από το λουκάνικο το εξωτερικό έντερο. Αν δεν βρείτε ένα μέγάλο χωριάτικο λουκάνικο χρησιμοποιείστε 2 μικρά όπως κάναμε εμείς. Μην πάρετε κάποιο με πολλά μυρωδικά γιατί δεν θέλουμε να "φαίνεται" πολύ η γεύση από το λουκάνικο σε αυτή τη συνταγή. Καθάρίστε και κόψτε σε φέτες τα λευκά μανιτάρια. |
| Σε βαθύ τηγάνι λιώστε 2 κ.σ. βούτυρο. Με τα χέρια σας σπάστε το λουκάνικο σε μικρά κομμάτια όπως φαίνεται στη φωτογραφία και σοτάρετε για 1 λεπτό σε υψηλή ένταση. |
| Προσθέστε τα μανιτάρια όπως και τις σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες. Αφήστε 2 λεπτά τα μανιτάρια να τραβήξουν τα υγρά απο το λουκάνικο και το βούτυρο. Αν έχετε πολλά υγρά ακόμα στο τηγάνι σας, προσθέστε 1 κοφτη κουταλιά της σούπας αλεύρι και ανακατέψτε με γρήγορες κινήσεις ώστε να μην σας κολλήσει στον πάτο. |
| Ρίξτε το γάλα, τις 2 κουταλιές του γλυκού μουστάρδα και ανακατέψτε. Αφήστε το γάλα να πάρει μία βράση. |
| Μόλις πάρει βράση, αφαιρείτε το βαθύ τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνετε την παρμεζάνα. Ανακατέψτε καλά μέχρι να λιώσει και να ομογενοποιηθεί. Προσθέστε τις πένες και συνεχίστε το ανακάτεμα. Σερβίρετε ζεστό με λίγη έξτρα παρμεζάνα και φρεσκοκομμένο πιπέρι. |
https://thehungrysloth.com
Σχόλια συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
Συνδέσου για να γράψεις σχόλιο