0 0
Πένες με σάλτσα μουστάρδας

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Πένες με σάλτσα μουστάρδας

Πένες σε κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας Dijon! Ένα πιάτο γρήγορο και υπέροχο!

Χαρακτηριστικά:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Βάζουμε να βράσουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό και τις αποσύρουμε στο σημείο al dente.
    Με ένα μαχαίρι αφαιρούμε από το λουκάνικο το εξωτερικό έντερο. Αν δεν βρείτε ένα μέγάλο χωριάτικο λουκάνικο χρησιμοποιείστε 2 μικρά όπως κάναμε εμείς. Μην πάρετε κάποιο με πολλά μυρωδικά γιατί δεν θέλουμε να "φαίνεται" πολύ η γεύση από το λουκάνικο σε αυτή τη συνταγή.
    Καθάρίστε και κόψτε σε φέτες τα λευκά μανιτάρια.

    2
    Ολοκλήρωση

    Σε βαθύ τηγάνι λιώστε 2 κ.σ. βούτυρο. Με τα χέρια σας σπάστε το λουκάνικο σε μικρά κομμάτια όπως φαίνεται στη φωτογραφία και σοτάρετε για 1 λεπτό σε υψηλή ένταση.

    3
    Ολοκλήρωση

    Προσθέστε τα μανιτάρια όπως και τις σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες. Αφήστε 2 λεπτά τα μανιτάρια να τραβήξουν τα υγρά απο το λουκάνικο και το βούτυρο. Αν έχετε πολλά υγρά ακόμα στο τηγάνι σας, προσθέστε 1 κοφτη κουταλιά της σούπας αλεύρι και ανακατέψτε με γρήγορες κινήσεις ώστε να μην σας κολλήσει στον πάτο.

    4
    Ολοκλήρωση

    Ρίξτε το γάλα, τις 2 κουταλιές του γλυκού μουστάρδα και ανακατέψτε. Αφήστε το γάλα να πάρει μία βράση.

    5
    Ολοκλήρωση

    Μόλις πάρει βράση, αφαιρείτε το βαθύ τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνετε την παρμεζάνα. Ανακατέψτε καλά μέχρι να λιώσει και να ομογενοποιηθεί.
    Προσθέστε τις πένες και συνεχίστε το ανακάτεμα. Σερβίρετε ζεστό με λίγη έξτρα παρμεζάνα και φρεσκοκομμένο πιπέρι.

    Panos

    https://thehungrysloth.com

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Φέτα σε φύλλο με μέλι και σουσάμι
    επόμενο
    Φακόρυζο με φαγόπυρο
    προηγούμενο
    Φέτα σε φύλλο με μέλι και σουσάμι
    επόμενο
    Φακόρυζο με φαγόπυρο

    Πρόσθεσε σχόλιο