Υλικά
- 300gr. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 85gr. Ζάχαρη Καστανή
- 150gr. Βούτυρο γάλακτοςσε θερμοκρασία δωματίου
- 2 Αυγάσε θερμοκρασία δωματίου
- 2 Βανίλια σε σκόνη
- 1/2 κ.γλ Μπέικιν πάουντερ
- 2 κ.σ. Κονιάκ
- 1/2 κ.γλ Αλάτι
- 400gr. Μαρμελάδα φράουλα
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και τη βανίλια. Προσθέτουμε το αλάτι, το αυγό, το μπέϊκιν πάουντερ και το αλεύρι σιγά σιγά. Πλάθουμε το μείγμα με τα χέρια μας, δημιουργώντας ένα απαλό ζυμάρι. |
2 Ολοκλήρωση | Τυλίγουμε με μία μεμβράνη το ζυμάρι μας και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. |
3 Ολοκλήρωση | Απλώνουμε μαρμελάδα σε όλη την επιφάνεια. |
4 Ολοκλήρωση | Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, για 30-40 λεπτά, να πάρει ωραίο χρώμα. |