0 0
Πανσέτες με μέλι και μουστάρδα

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
6 τεμ. Χοιρινή πανσέτα
1 Κρεμμύδι ξερό
2 Σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. Βούτυρο
1 κ.σ. Θυμαρι
1 κ.σ. Μέλι Θυμαρίσιο
2 κ.σ. Μουστάρδα απαλή
3 κ.σ. Μηλόξυδο
Αλάτι - Πιπέρι

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Πανσέτες με μέλι και μουστάρδα

Πεντανόστιμες πανσέτες σε σάλτσα μέλι-μουστάρδα!

Χαρακτηριστικά:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Σε τηγάνι με παχιά βάση, λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
    Όταν λιώσει και κάψει βάζουμε τις μισές πανσέτες για 5 -7 λεπτά (ανάλογα το πάχος τους) από την κάθε μεριά.

    2
    Ολοκλήρωση

    Παράλληλα σε ένα μπολ αναμιγνύουμε καλά το μέλι, το μηλόξυδο και τη μουστάρδα.

    3
    Ολοκλήρωση

    Βγάζουμε τις πανσέτες όταν είναι έτοιμες και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
    Στο ίδιο τηγάνι με τα υγρά από τις πανσέτες, σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι (σε χοντρούς κύβους) και τις σκελίδες σκόρδο (πολτοποιημένες).

    4
    Ολοκλήρωση

    Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά μας, ρίχνουμε το μίγμα μέλι-ξύδι-μουστάρδα στο τηγάνι και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.

    5
    Ολοκλήρωση

    Αλλάζουμε την ένταση της φωτιάς σε χαμηλή και προσθέτουμε το θυμάρι. Ανακατεύουμε και φέρνουμε τις μισές πανσέτες στο τηγάνι. Τις αφήνουμε για 1-2 λεπτά από την κάθε μεριά ώστε να καραμελώσει η σάλτσα πάνω τους και βάζουμε σε πιάτα που θα τις σερβίρουμε. Κάνουμε το ίδιο και για τις υπόλοιπες.
    Όταν τις σερβίρουμε, ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα που περίσσεψε στο τηγάνι

    6
    Ολοκλήρωση

    Συνοδέψτε είτε με πατάτες φούρνου, είτε με τηγανητές, είτε με ρύζι ή ακόμα και ψητά λαχανικά!

    Καλή όρεξη!

    Panos

    https://thehungrysloth.com

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Κανελόνια με κιμά
    επόμενο
    Πατάτες Romanoff με μπέικον
    προηγούμενο
    Κανελόνια με κιμά
    επόμενο
    Πατάτες Romanoff με μπέικον

    Πρόσθεσε σχόλιο