Υλικά
- 3 τεμάχια Noodles ρυζιού
- 10 γρ ΤζίντζερΤριμμένο
- 1 σκελίδα Σκόρδο
- 50 γρ Κρεμμύδι ξερό
- 40 γρ Σελινόριζα
- 70 γρ Καλαμπόκι Baby
- 80 γρ Φύτρες φασολιών
- 2 κ.σ Σησαμέλαιο
- 3 κ.σ Σάλτσα σόγιας
- 1 κ.σ Ξύδι λευκό
- 4 σταγόνες TabaskoΠροαιρετικά
- Κάρυ
- Πιπέρι
- 1 κ.σ Φρέσκος Κολίανδροςη 1 κ.γ τριμμένος
- για το σερβίρισμα Μαϊντανός
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Αφαιρούμε τους σπόρους απο την πιπεριά και την ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά καρέ. |
2 Ολοκλήρωση | Σε μεγάλο τηγάνι η σε γουόκ, ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο. |
3 Ολοκλήρωση | Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και το ξύδι και αν θέλουμε το Tabasko. |
4 Ολοκλήρωση | Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα noodles. |