0 0
Μαλακά μπισκότα βουτύρου

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
225gr. Βούτυρο τύπου Κερκύρας σε θερμοκρασία δωματίου
150gr. Ζάχαρη λευκή
280gr. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1-2 κ.σ. Γάλα φρέσκο
2-3 Βανίλια σε σκόνη
1/2 κ.γλ. Αλάτι
1 Αυγό σε θερμοκρασία δωματίου

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Μαλακά μπισκότα βουτύρου

Μαλακά μπισκότα βουτύρου με άρωμα βανίλιας!

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη καλά μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε το αυγό, το γάλα, το αλάτι και τη βανίλια σε σκόνη. Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά και προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά. Βάζουμε το μείγμα σε κορνέ και το βάζουμε τουλάχιστον για μισή ώρα στο ψυγείο.

2
Ολοκλήρωση

Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ταψί και φτιάχνουμε ροζέτες με το κορνέ ή τους δίνουμε ότι σχήμα θέλουμε. Αφήνουμε απόσταση μεταξύ τους γιατί με το ψήσιμο απλώνουν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C στον αέρα για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.

3
Ολοκλήρωση

Μόλις είναι έτοιμα τα αφήνουμε για 5 λεπτά να κρυώσουν.
Σερβίρονται σκέτα ή εναλλακτικά μπορούμε να τα διακοσμήσουμε με σοκολάτα κουβερτούρα και τρούφα της επιλογής μας.

4
Ολοκλήρωση

Tips

* Μην παραλείψετε να παγώσετε για τουλάχιστον μισή ώρα το μείγμα στο ψυγείο.
* Τα υλικά θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

katrinavog

Ηome cook «κάντε τα καθημερινά απλά»

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Μελομακάρονα
επόμενο
Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα από το ζωμό τους
προηγούμενο
Μελομακάρονα
επόμενο
Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα από το ζωμό τους

Πρόσθεσε σχόλιο