Υλικά
- 1 kg Ντομάτες
- 1 Μήλα
- 100 ml Μηλόξυδο
- 150 γρ Ζάχαρη Καστανή
- 3 Γαρύφαλα ολόκληρα
- 1/2 κ.γ. Μπούκοβο
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Αποφλοιώνουμε και αφαιρούμε τα σπόρια από τις τομάτες ακολουθώντας τις συμβουλές μας εδώ https://cookos.gr/recipe/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%ce%bb%ce%bf%ce%b9%cf%8e%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%be%ce%b5-%cf%83%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5/ |
2 Ολοκλήρωση | Αποφλοιώνουμε και αφαιρούμε τον εσωτερικό πυρήνα και το κοτσάνι του μήλου. |
3 Ολοκλήρωση | Κόβουμε σε κύβους το μήλο και τις τομάτες. |
4 Ολοκλήρωση | |
5 Ολοκλήρωση | |
6 Ολοκλήρωση |