0 0
Μαρμελάδα τομάτας

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Μαρμελάδα τομάτας

Ένα τέλειο dip είτε για πρωινό, είτε για να συνοδεύσει μεζέδες με βάση το τυρί!

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Αποφλοιώνουμε και αφαιρούμε τα σπόρια από τις τομάτες ακολουθώντας τις συμβουλές μας εδώ https://cookos.gr/recipe/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%ce%bb%ce%bf%ce%b9%cf%8e%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%be%ce%b5-%cf%83%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5/

2
Ολοκλήρωση

Αποφλοιώνουμε και αφαιρούμε τον εσωτερικό πυρήνα και το κοτσάνι του μήλου.

3
Ολοκλήρωση

Κόβουμε σε κύβους το μήλο και τις τομάτες.

4
Ολοκλήρωση

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα μας τα υλικά και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 1 ώρα, ανακατεύοντας τακτικά ώστε να μην κολλήσουν στον πάτο.

5
Ολοκλήρωση

Αφαιρούμε τα γαρύφαλλα. Με το μίξερ χειρός, λιώνουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας.

6
Ολοκλήρωση

Αφήνουμε να κρυώσει και γεμίζουμε την μαρμελάδα τομάτας σε αποστειρωμένα βάζα.

Καλή σας απόλαυση!

Panos

https://thehungrysloth.com

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Αυγά σε φωλιά μελιτζάνας
επόμενο
Γρήγορος Καγιανάς
προηγούμενο
Αυγά σε φωλιά μελιτζάνας
επόμενο
Γρήγορος Καγιανάς

Πρόσθεσε σχόλιο