Υλικά
- 500 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 25 γρ Μαγιά νωπήΗ 1 φακελάκι ξηρή
- 330 ml Νερό
- όσο χρειαστεί Σουσάμι
- Ηλιέλαιο
- 1/2 κ.γ Ζάχαρη λευκή
- 1 κ.Σ Αλάτι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Ζεσταίνουμε το νερό μέχρι να γίνει λίγο χλιαρό. |
2 Ολοκλήρωση | Σε μεγάλο μπώλ, βάζουμε το αλεύρι. Μπορούμε να το κοσκινήσουμε πριν το βάλουμε στο μπώλ |
3 Ολοκλήρωση | Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, τη ζυμώνουμε λίγο ακόμα ελαφρά και τη χωρίζουμε σε 2 ίσα μέρη. |
4 Ολοκλήρωση | Με καλαμάκι απο σουβλάκι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο κάνουμε τρύπες σε όλη |