2 0
Κουλουράκια με άρωμα βανίλια πορτοκάλι

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
500gr. Φαρίνα
250gr. Βούτυρο
2 Βανίλια
2 Αυγά
200gr. Ζάχαρη άχνη
λίγο Ξύσμα πορτοκάλι
1 Κρόκος αυγού

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Κουλουράκια με άρωμα βανίλια πορτοκάλι

Νόστιμα κουλουράκια με υπέροχο άρωμα βανίλιας και προτοκαλιού με μόνο 5 υλικά.

Χαρακτηριστικά:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Χτυπάμε με σύρμα τη ζάχαρη με το βούτυρο. Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και τη βανίλια και ανακατεύουμε. Έπειτα ρίχνουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και σιγά σιγά τη φαρίνα. Ζυμώνουμε απαλά με τα χέρια.

    2
    Ολοκλήρωση

    Τυλίγουμε με μία μεμβράνη και βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 30 λεπτά.

    3
    Ολοκλήρωση

    Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και πλάθουμε τα κουλουράκια μας σε πλεξούδες ή στρογγυλά. Τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Χτυπάμε τον κρόκο με πηρούνι και αλοίφουμε τα κουλουράκια μας .Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
    Τα αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.

    katrinavog

    Ηome cook «κάντε τα καθημερινά απλά»

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Νιόκι πατάτας – παντζαριού
    επόμενο
    Κέικ μήλου
    προηγούμενο
    Νιόκι πατάτας – παντζαριού
    επόμενο
    Κέικ μήλου

    Πρόσθεσε σχόλιο