0 0
Καραμελωμένα κρεμμύδια

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
2 Κρεμμύδια ξερά
2 κ.σ. Βούτυρο
2 κ.σ. Ξύδι μπαλσάμικο
1 κ.γ Ζάχαρη Καστανή
30 ml Κρασί λευκό

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Καραμελωμένα κρεμμύδια

Ένα από τα καλύτερα συνοδευτικά σε ψητά, της ώρας ή ακόμα και σε ορεκτικά όπως η φάβα!

Χαρακτηριστικά:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά λιώνουμε το βούτυρο. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες.

    2
    Ολοκλήρωση

    Βάζοουμε τα κρεμμύδια στο τηγάνι πριν κάψει το βούτυρο και αφήνουμε για 5 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους.

    3
    Ολοκλήρωση

    Προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να τραβήξουν άρωμα και να εξατμιστεί το αλκοόλ για άλλα 3-4 λεπτά.

    4
    Ολοκλήρωση

    Προσθέτουμε το βαλσάμικο ξύδι, τη ζάχαρη και αφήνουμε να δέσουν όλα μαζί σε μια παχύρευστη σάλτσα.

    5
    Ολοκλήρωση

    Προσθέτουμε θυμάρι ξερό αν χρειάζεται και ταιριάζει με το φαγητό που πρόκειται να σερβίρουμε, και ανακατεύουμε.

    Panos

    https://thehungrysloth.com

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Φασολάκια (στρογγυλά) λαδερά
    επόμενο
    Σούπα ρεβίθια με λεμόνι
    προηγούμενο
    Φασολάκια (στρογγυλά) λαδερά
    επόμενο
    Σούπα ρεβίθια με λεμόνι

    Πρόσθεσε σχόλιο