Υλικά
- 2 Κρεμμύδια ξερά
- 2 κ.σ. Βούτυρο
- 2 κ.σ. Ξύδι μπαλσάμικο
- 1 κ.γ Ζάχαρη Καστανή
- 30 ml Κρασί λευκό
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά λιώνουμε το βούτυρο. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες. |
2 Ολοκλήρωση | Βάζοουμε τα κρεμμύδια στο τηγάνι πριν κάψει το βούτυρο και αφήνουμε για 5 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους. |
3 Ολοκλήρωση | Προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να τραβήξουν άρωμα και να εξατμιστεί το αλκοόλ για άλλα 3-4 λεπτά. |
4 Ολοκλήρωση | |
5 Ολοκλήρωση |