0 0
Γρήγορος Καγιανάς

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Γρήγορος Καγιανάς

Γρήγορη εκδοχή του κλασσικού καγιανά! Απλή και υπέροχη!

Χαρακτηριστικά:
    Κουζίνα:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 με αέρα. Σε ένα ταψάκι βάζουμε τις φέτες ψωμιού κομμένες σε λωρίδες. Τις πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.
    Ψήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές και αποσύρουμε από το φούρνο.

    2
    Ολοκλήρωση

    Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο σε μέτρια φωτιά.

    3
    Ολοκλήρωση

    Μόλις καραμελώσουν, προσθέτουμε την τομάτα κονκασέ (400 Ml) και ανακατεύουμε. Όσο εξατμίζονται τα υγρά, ρίχνουμε τη μισή ρίγανη, αλάτι και μπούκοβο.

    4
    Ολοκλήρωση

    Σε ένα μπολ σπάμε και ανακατεύουμε τα αυγά με αλατοπίπερο και λίγη ρίγανη.
    Όταν η σάλτσα δέσει, χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και ρίχνουμε τα αυγά.

    5
    Ολοκλήρωση

    Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πάρει σώμα το αυγό σε κομμάτια. Όταν εξατμιστούν τα υγρά, σβήνουμε τη φωτιά, σπάμε τα 2/3 φέτας και την ανακατεύουμε στον καγιανά.

    6
    Ολοκλήρωση

    Για να σερβίρουμε, παίρνουμε τα ψωμάκια, στρώνουμε προαιρετικά με ρόκα, τοματίνια και λίγο ελαιόλαδο και από πάνω τον καγιανά μας. Πασπαλίζουμε με φέτα τριμμένη (ή σπασμένη) και λίγο ρίγανη.

    Καλή σας όρεξη!

    Panos

    https://thehungrysloth.com

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Μαρμελάδα τομάτας
    επόμενο
    Ριζότο με ψάρι της προηγούμενης μέρας
    προηγούμενο
    Μαρμελάδα τομάτας
    επόμενο
    Ριζότο με ψάρι της προηγούμενης μέρας

    Πρόσθεσε σχόλιο