0 0
Γλυκό μωσαϊκό

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
250gr Βούτυρο
125gr Σοκολάτα κουβερτούρα
200gr Ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. Κονιάκ
250gr Μπισκότα

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Γλυκό μωσαϊκό

Θεϊκό μωσαϊκό! Αγαπημένο από μικρούς και μεγάλους!

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Εκτέλεση

Λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι μαζί με τη σοκολάτα κουβερτούρα. Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε τη ζάχαρη άχνη, το κονιάκ και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε τα τριμμένα μπισκότα τύπου πτι μπερ και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε λίγο το μίγμα να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί. Το απλώνετε σε αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγετε σε κορμό. Έπειτα το τυλίγετε και σε αλουμινόχαρτο και το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει για τουλάχιστον 4 ώρες. Κόβετε μερίδες και σερβίρετε.

SOFIA

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Μοσχαράκι κοκκινιστό με κριθαρότο
επόμενο
Ρεβίθια σαλάτα με ταχίνι
προηγούμενο
Μοσχαράκι κοκκινιστό με κριθαρότο
επόμενο
Ρεβίθια σαλάτα με ταχίνι

Πρόσθεσε σχόλιο