Υλικά
- 250gr Βούτυρο
- 125gr Σοκολάτα κουβερτούρα
- 200gr Ζάχαρη άχνη
- 1 κ.σ. Κονιάκ
- 250gr Μπισκότα
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | ΕκτέλεσηΛιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι μαζί με τη σοκολάτα κουβερτούρα. Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε τη ζάχαρη άχνη, το κονιάκ και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε τα τριμμένα μπισκότα τύπου πτι μπερ και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε λίγο το μίγμα να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί. Το απλώνετε σε αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγετε σε κορμό. Έπειτα το τυλίγετε και σε αλουμινόχαρτο και το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει για τουλάχιστον 4 ώρες. Κόβετε μερίδες και σερβίρετε. |