Υλικά
- 500 γρ Κιμάς μοσχαρίσιος
- 150 γρ ρυζι γλασέή καρολίνα
- 1/2 Κρεμμύδι ξερό
- 1 Σκελίδα σκόρδο
- 2 κ.σ. Άνηθος Φρέσκος
- 3 Πατάτεςμέτριες
- 2 Καρόταμεσσαία
- 1 κ.σ. Δυόσμος
- Αλάτι - Πιπέρι
- 2 Κρόκοι αυγών
- 2 λεμόνια Χυμός λεμονιού
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | |
2 Ολοκλήρωση | |
3 Ολοκλήρωση | |
4 Ολοκλήρωση | |
5 Ολοκλήρωση | Αποσύρετε από τη φωτιά όταν περάσουν τα 40 λεπτά και αφήνετε 5 λεπτά να πέσει λίγο η θερμοκρασία του υγρού. Σε ένα μπολ βάζετε 2 κρόκους αυγού, χυμό από 2 λεμόνια και 1 κ.σ. άνηθο. Ανακατέψτε καλά με σύρμα χειρός. |
6 Ολοκλήρωση | |
7 Ολοκλήρωση |