Υλικά
Για τη γέμιση
- 6 Μήλα3 πράσινα, 3 κόκκινα
- 200 γρ Ζάχαρη λευκή
- 1 κ.γ. Κανέλλα
- Φρυγανιά τρίμμαΕλάχιστη αν χρειάζεται
Για τη ζύμη
- 600 γρ (4.5 κούπες) Φαρίνα
- 1 Αυγό
- 1 Βανίλια
- 200 ml Ηλιέλαιο
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | |
2 Ολοκλήρωση | |
3 Ολοκλήρωση | Αποσύρουμε από τη φωτιά και κοιτάμε αν το μίγμα μας είναι στεγνό. Αν δεν είναι προσθέτουμε λίγη τριμμένη φρυγανιά ώστε να απορροφήσει τα εναπομείναντα υγρά. |
4 Ολοκλήρωση | |
5 Ολοκλήρωση | |
6 Ολοκλήρωση | |
7 Ολοκλήρωση | |
8 Ολοκλήρωση | Βάζουμε στο φούρνο είτε στους 180 μόνο στις αντιστάσεις, είτε στους 160 με αέρα. Και στις 2 περιπτώσεις αφήνουμε να ψηθεί για μία ώρα. Καλή σας απόλαυση! |