0 0
Γαύρος Ξιδάτος

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Γαύρος Ξιδάτος

Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Καθαρίζουμε τον γαύρο κόβοντας το κεφάλι. Τον τοποθετούμε σε στρώσεις σε ένα μπολ, ρίχνοντας ανάμεσα σε κάθε στρώση χονδρο αλάτι. Αφού τελειώσουν όλες οι στρώσεις, τον σκεπάζω με ξύδι.Τον αφήνω στο ψυγείο 1-2 ημερες.

2
Ολοκλήρωση

Αφαιρώ το κόκκαλο και δημιουργώ πάλι στρώσεις. Ανάμεσα από κάθε στρώση ρίχνω ψιλοκομμένο μαϊντανό, σκόρδο και πιπεριές.

3
Ολοκλήρωση

Αφού τελειώσουν όλες οι στρώσεις, ρίχνω ένα ποτήρι του κρασιού ξύδι και 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Τέλος, τον σκεπάζω με λάδι έως ότου καλυφθεί πλήρως.

katerina

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Καρμπονάρα με αυγό
επόμενο
Ομελέτα φούρνου με σπαράγγια
προηγούμενο
Καρμπονάρα με αυγό
επόμενο
Ομελέτα φούρνου με σπαράγγια

Πρόσθεσε σχόλιο