0 0
Φασολάκια (στρογγυλά) λαδερά

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Φασολάκια (στρογγυλά) λαδερά

Απολαυστικά στρογγυλά λαδερά φασολάκια!
Ένα όμορφο και παραδοσιακό μεσημεριανό γεύμα!

Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Χοντροκόβουμε τις πατάτες, το κρεμμύδι και ψιλοκόβουμε ή πολτοποιούμε το σκόρδο αφού του έχουμε αφαιρέσει τον πυρήνα.
Σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε τις πατάτες, το κρεμμύδι και το σκόρδο για να τα σοτάρουμε για 5'

2
Ολοκλήρωση

Προσθέτουμε τα φασολάκια και ανακατεύουμε συνεχόμενα. Περιμένουμε να εξατμιστούν τα υγρά που θα βγάλουν ((περίπου 7')

3
Ολοκλήρωση

Προσθέτουμε την πάστα τομάτας και την αφήνουμε να πάρει καφέ χρώμα για 1-2 λεπτά ενώ ανακατεύουμε να πάει παντού.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί.

4
Ολοκλήρωση

Προσθέτουμε την κονσέρβα με τις ολόκληρες τομάτες τις οποίες σπάμε με τα χέρια μας και τον ζωμό μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ μέχρι να σκεπαστεί το φαγητό (περίπου 400 ml). Αν δεν έχουμε ζωμό λαχανικών το αντικαθιστούμε με νερό.

5
Ολοκλήρωση

Μαγειρεύουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 40 λεπτά με σκεπασμένο το καπάκι. Δέκα λεπτά πριν αποσύρουμε το φαγητό, προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό και ρυθμίζουμε τη γεύση στο αλάτι.

Σερβίρουμε με μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και με κομμάτι φέτα ή τριμμένη φέτα πάνω από το πιάτο μας!

Καλή σας όρεξη!

Panos

https://thehungrysloth.com

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Σνίτσελ χοιρινό με μανιτάρια α λα κρεμ
επόμενο
Καραμελωμένα κρεμμύδια
προηγούμενο
Σνίτσελ χοιρινό με μανιτάρια α λα κρεμ
επόμενο
Καραμελωμένα κρεμμύδια

Πρόσθεσε σχόλιο