Υλικά
- 500 γρ Φασόλιαμέτρια
- 3 Καρότα
- 4 Σκελίδες σκόρδο
- 1 Κρεμμύδι ξερό
- 2 κ.σ. Σέλινο
- 1 κ.σ. Πάστα τομάτας
- 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 3 Φύλλα δάφνης
- Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Από το βράδυ αφήνουμε τα φασόλια μέσα σε νερό. |
2 Ολοκλήρωση | |
3 Ολοκλήρωση | Παράλληλα καθαρίζουμε και κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε χοντρές φέτες, και το καρότο σε ροδέλες κοντά στο 1,5 εκ. Ψιλοκόβουμε το σέλινο. |
4 Ολοκλήρωση | |
5 Ολοκλήρωση | |
6 Ολοκλήρωση | |
7 Ολοκλήρωση | |
8 Ολοκλήρωση | |
9 Ολοκλήρωση | Χρήσιμα Tips *Αν θέλουμε να μοιάζει με σούπα, βάζουμε 2 λίτρα νερό αντί για 1,5 και κοιτάμε αν χρειάζεται λίγο περισσότερο μισή ώρα πριν τα αποσύρουμε. Καλή σας όρεξη! |