Υλικά
- 225gr. Βούτυρο
- 400gr. Ζάχαρη λευκή
- 4 Αυγά
- 2-3 φιαλίδια Βανίλια σε σκόνη
- 1/2 κ.γλ. Μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.σ. Φυστικοβούτυρο
- 1 κ.σ. Λικέρ
- 50gr. Κακάο σκόνη
- 190gr Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 50gr. λευκή λιωμένη Σοκολάτα κουβερτούρα
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. |
2 Ολοκλήρωση | Λιώνουμε το βούτυρο. Στο μίξερ ανακατεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ, το φυστικοβούτυρο, το λικέρ, το κακάο και στο τέλος το αλέυρι. |
3 Ολοκλήρωση | Μόλις ομογενοποιηθούν τα υλικά μας, απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί 20*30cm με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για 20-25 λεπτά. |
4 Ολοκλήρωση | Το αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε κομμάτια. Περιχύνουμε με σιρόπι κακάο και λιωμένη λευκή σοκολάτα και σερβίρουμε. |