Υλικά
- 6 Αυγά
- 200 ml Γάλα φρέσκο
- 100 γρ Τυρί τριμμένοαλμυρό τυρί της επιλογής σας
- 1 κ.σ. Θυμαρι
- 1 κ.γ. Πάπρικα γλυκιά
- 1 Πιπεριά κόκκινη γλυκιά
- 1 Πιπεριά πράσινη
- 1 Κρεμμύδι ξερό
- 5 φέτες Μπέικον
- Αλάτι - Πιπέρι
- Βούτυροελάχιστο για τα σκεύη
Οδηγίες
Σε αυτή τη συνταγή σας δίνουμε τον τρόπο να κάνετε μία πιο light εκδοχή της ομελέτας φούρνου. Στην πραγματικότητα τα υλικά που χρησιμοποιούμε εδώ δεν είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της συνταγής αλλά είναι καθαρά θέμα δική σας προτίμησης. Αν ας πούμε δεν θέλετε μπέικον στην συνταγή ώστε να περιέχει μόνο λαχανικά, τότε μπορείτε να μην βάλετε καθόλου.
Καλή σας δημιουργία!
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 με αέρα. |
2 Ολοκλήρωση | Κόβετε τα λαχανικά και το μπέικον σε κύβους ή λεπτές φέτες και ρίχνετε τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά (αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, θυμάρι) και ανακατεύετε ώστε να αρωματιστούν όλα. |
3 Ολοκλήρωση | |
4 Ολοκλήρωση | |
5 Ολοκλήρωση |