Ψητές πιπεριές με γέμιση τυριών
Ορεκτικό για λάτρεις των τυριών!!
Οδηγίες
Κοινή χρήση
Βήματα
| Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180. Χαράσσουμε τις τομάτες από την κάτω πλευρά σχηματίζοντας έναν σταυρό. Σε βραστό νερό, τις αφήνουμε για 1 λεπτό και τις βγάζουμε με μία τρυπητή κουτάλα. |
| Ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε στα τέσσερα και τις βγάζουμε τα σπόρια. |
| Στο multi βάζουμε όλα μας τα υλικά εκτός από τις πιπεριές, το χαλούμι και το τριμμένο τυρί. |
| Ανοίγουμε στα πλάγια τα "καπάκια" από τις πιπεριές και βγάζουμε με προσοχή τα σπόρια τους. Γεμίζουμε με το μείγμα από το multi τις πιπεριές. Βάζουμε από πάνω το τριμμένο τυρί και το χαλούμι κομμένο σε κύβους. |
| Σκεπάζουμε με τα "καπάκια" και τις βάζουμε σε ένα ταψάκι. Στο ταψάκι ρίχνουμε νερό ίσα ίσα να καλύψει την επιφάνεια του και πάνω από τις πιπεριές ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο. Ψήνουμε για 30'. Στο σερβίρισμα πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα θυμάρι και μπούκοβο. |
| Χρήσιμα Tips* Μπορείτε να προσθέστε μπέικον και μανιτάρια στο μείγμα σας. * Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε το θυμάρι με εστραγκόν και δείτε πόσο ταιριάζει με το χαλούμι. * Αν δεν καταναλώσετε άμεσα τις ψητές πιπεριές με γέμιση τυριών, μπορείτε να τις διατηρήσετε στο ψυγείο έως 5 μέρες σε μεμβράνη. Καταναλώνονται και κρύες ως μεζές. |
https://thehungrysloth.com
Σχόλια συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
Συνδέσου για να γράψεις σχόλιο