0 0
Ψητές πιπεριές με γέμιση τυριών

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Ψητές πιπεριές με γέμιση τυριών

Ορεκτικό για λάτρεις των τυριών!!

Χαρακτηριστικά:
  • Spicy
Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180.
Χαράσσουμε τις τομάτες από την κάτω πλευρά σχηματίζοντας έναν σταυρό. Σε βραστό νερό, τις αφήνουμε για 1 λεπτό και τις βγάζουμε με μία τρυπητή κουτάλα.

2
Ολοκλήρωση

Ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε στα τέσσερα και τις βγάζουμε τα σπόρια.

3
Ολοκλήρωση

Στο multi βάζουμε όλα μας τα υλικά εκτός από τις πιπεριές, το χαλούμι και το τριμμένο τυρί.

4
Ολοκλήρωση

Ανοίγουμε στα πλάγια τα "καπάκια" από τις πιπεριές και βγάζουμε με προσοχή τα σπόρια τους.
Γεμίζουμε με το μείγμα από το multi τις πιπεριές. Βάζουμε από πάνω το τριμμένο τυρί και το χαλούμι κομμένο σε κύβους.

5
Ολοκλήρωση

Σκεπάζουμε με τα "καπάκια" και τις βάζουμε σε ένα ταψάκι. Στο ταψάκι ρίχνουμε νερό ίσα ίσα να καλύψει την επιφάνεια του και πάνω από τις πιπεριές ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε για 30'. Στο σερβίρισμα πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα θυμάρι και μπούκοβο.

6
Ολοκλήρωση

Χρήσιμα Tips

* Μπορείτε να προσθέστε μπέικον και μανιτάρια στο μείγμα σας.
* Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε το θυμάρι με εστραγκόν και δείτε πόσο ταιριάζει με το χαλούμι.
* Αν δεν καταναλώσετε άμεσα τις ψητές πιπεριές με γέμιση τυριών, μπορείτε να τις διατηρήσετε στο ψυγείο έως 5 μέρες σε μεμβράνη. Καταναλώνονται και κρύες ως μεζές.

Panos

https://thehungrysloth.com

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Αυγά με ντομάτες και κατσικίσιο τυρί
επόμενο
Κολοκυθοκεφτέδες
προηγούμενο
Αυγά με ντομάτες και κατσικίσιο τυρί
επόμενο
Κολοκυθοκεφτέδες

Πρόσθεσε σχόλιο