0 0
Ψαρονέφρι με μέλι, μουστάρδα και θυμάρι

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
800gr. Ψαρονέφρι
1 (ψιλοκομμένο) Κρεμμύδι ξερό
2 Σκόρδο (σκελίδες)
1 κ.σ. Μουστάρδα
1 κ.σ. Μέλι
100ml. Κρασί
1 κ.γλ. Θυμάρι ξερό
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Για τη σάλτσα
1 κ.σ. Βούτυρο
1 κ.γλ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Ψαρονέφρι με μέλι, μουστάρδα και θυμάρι

Εύκολη συνταγή για ψαρονέφρι με πεντανόστιμη σάλτσα!

Χαρακτηριστικά:

    Υλικά

    • Για τη σάλτσα

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Εκτέλεση

    Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κομμάτια και τα πιέζουμε ώστε να ανοίξουν και να απλώσουν λιγάκι. Βάζουμε τα κομμάτια από το ψαρονέφρι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά. Όταν το κρέας ψηθεί από όλες τις πλευρές προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις γίνει διάφανο το κρεμμύδι, σβήνουμε με το κρασί. Περιμένουμε να εξατμιστεί, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε 150 ml νερό, τη μουστάρδα και το θυμάρι και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να σωθούν τα υγρά και να δέσει η σάλτσα. Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε το μέλι.
    Σερβίρουμε ρυζι,σαλάτα κους κους ή ότι άλλο μας αρέσει.

    2
    Ολοκλήρωση

    Για τη σάλτσα (προαιρετικά)

    Αν θέλουμε να δέσει καλύτερα η σάλτσα μας, λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι 1 κ.σ. βούτυρο και προσθέτουμε 1 κ.γλ. αλεύρι, Ανακατεύουμε καλά και το προσθέτουμε στη σάλτσα μας.

    katrinavog

    Ηome cook «κάντε τα καθημερινά απλά»

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Γιουβαρλάκια σούπα αυγολέμονο
    επόμενο
    Κουραμπιέδες αμυγδάλου
    προηγούμενο
    Γιουβαρλάκια σούπα αυγολέμονο
    επόμενο
    Κουραμπιέδες αμυγδάλου

    Πρόσθεσε σχόλιο