0 0
Χυλοπίτες στο φούρνο με 4 τυριά

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Χυλοπίτες στο φούρνο με 4 τυριά

Χυλοπιτες στο φουρνο με χοιρινη μπριζόλα καπνιστή και 4 τυριά

Κουζίνα:

Υλικά

  • Για τη σάλτσα

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Βράζουμε τις χυλοπίτες σε 2
λίτρα αλατισμένο νερό για
1-2 λεπτά και τις αποσύρουμε
λίγο πριν είναι έτοιμες.
Τις στραγγίζουμε σε σουρωτήρι,
ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο για
να μήν κολλήσουν και
τις αφήνουμε να κρυώσουν.

2
Ολοκλήρωση

Για τη σάλτσα

Σε τηγάνι ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και
σωτάρουμε την χοιρινή καπνιστή μπριζόλα,
την οποία έχουμε κόψει σε μικρά κυβάκια,
για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το
κρεμμύδι κομμένο σε μικρά καρέ και το σκόρδο
που έχουμε ψιλοκόψει.
Συνεχίζουμε το σωτάρισμα για 3-4 λεπτά
ακόμα μέχρι το κρεμμύδι να γίνει διάφανο.
Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το
μαγείρεμα μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας,τον κουρκουμά,
την κανέλα,αλάτι και πιπέρι και κατεβάζουμε τη φωτιά στο μισό.
Αφήνουμε τη σάλτσα να μαγειρευτεί για περίπου 15-20 λεπτά.

3
Ολοκλήρωση

Σε ένα πυρέξ, βάζουμε τις χυλοπίτες,τη σάλτσα ντομάτας,
την παρμεζάνα και τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε προσεκτικά
για να μη λιώσουν οι χυλοπίτες και να αναμειχθούν καλά τα υλικά.
Απο επάνω στρώνουμε τις φέτες μπέικον και μετά προσθέτουμε τα
4 τυριά αφού πρώτα τα έχουμε αναμείξει μεταξύ τους σε ένα μπωλ.
Τοποθετούμε το πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς
για περίπου 20-30 λεπτά μέχρι να λιώσουν καλά τα τυριά.

Cookos

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Ομελέτα με σπανάκι και μανιτάρια
επόμενο
Τρούφες με ινδοκάρυδο
προηγούμενο
Ομελέτα με σπανάκι και μανιτάρια
επόμενο
Τρούφες με ινδοκάρυδο

Πρόσθεσε σχόλιο