Υλικά
- 500gr. Κρέμα γάλακτος 35% λιπαράπολύ παγωμένη
- 400gr. Γάλα συμπυκνωμενο ζαχαρούχο
- 2 Βανίλια σε σκόνη
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | ΕκτέλεσηΧτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να γίνει σαντιγί. Έπειτα χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε το παγωμένο ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια σε σκόνη. Τοποθετούμε το παγωτό σε επανασφραγιζόμενο δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες. |
2 Ολοκλήρωση | Για το σερβίρισμαΣερβίρουμε το παγωτό μας με πισκότα τύπου πτι μπερ, σιρόπι σοκολάτας ή όποιο άλλο συνδυασμό θέλουμε. |
3 Ολοκλήρωση | Χρήσιμα tipsΜπορούμε να δώσουμε διαφορετικές γεύσεις στο παγωτό μας Χωρίζουμε το μείγμα σε τρία μέρη, Κρατάμε τη βανίλια ως έχει και προσθέτουμε στο δεύτερο μείγμα 1 κουταλιά κακάο (για γεύση κακάο) και στο τρίτο μία κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο (γεύση φυστικοβούτυρο). |