0 0
Χειροποίητο παγωτό

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
500gr. Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά πολύ παγωμένη
400gr. Γάλα συμπυκνωμενο ζαχαρούχο
2 Βανίλια σε σκόνη

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Χειροποίητο παγωτό

Εύκολο σπιτικό παγωτό με 3 μόνο υλικά!

Χαρακτηριστικά:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Εκτέλεση

    Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να γίνει σαντιγί. Έπειτα χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε το παγωμένο ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια σε σκόνη. Τοποθετούμε το παγωτό σε επανασφραγιζόμενο δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.

    2
    Ολοκλήρωση

    Για το σερβίρισμα

    Σερβίρουμε το παγωτό μας με πισκότα τύπου πτι μπερ, σιρόπι σοκολάτας ή όποιο άλλο συνδυασμό θέλουμε.

    3
    Ολοκλήρωση

    Χρήσιμα tips

    Μπορούμε να δώσουμε διαφορετικές γεύσεις στο παγωτό μας Χωρίζουμε το μείγμα σε τρία μέρη, Κρατάμε τη βανίλια ως έχει και προσθέτουμε στο δεύτερο μείγμα 1 κουταλιά κακάο (για γεύση κακάο) και στο τρίτο μία κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο (γεύση φυστικοβούτυρο).

    katrinavog

    Ηome cook «κάντε τα καθημερινά απλά»

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Ντάκος κρητικός
    επόμενο
    Κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας
    προηγούμενο
    Ντάκος κρητικός
    επόμενο
    Κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας

    Πρόσθεσε σχόλιο