Υλικά
- 250 γρ Φάβα
- 2 Κρεμμύδι ξερό
- 1 κ.γ Ρίγανη ξερή
- 100 ml Ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ Μοσχοκάρυδο
- 1 Λεμόνι
- Αλάτι - Πιπέρι
- Κάπαρη
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Ξεπλένουμε πολύ καλά τη φάβα και την βάζουμε σε κατσαρόλα. |
2 Ολοκλήρωση | Χαμηλώνουμε τη φωτιά αρκετά τόσο όσο να βράζει η φάβα και |
3 Ολοκλήρωση | Όταν έχει μαλακώσει αρκετά (και έχει μείνει λίγο νερό), αποσύρουμε απο τη φωτία , |
4 Ολοκλήρωση | Σερβίρουμε τη φάβα γαρνίροντας με το δεύτερο κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε καρέ |