• Αρχική
  • Τυροπιτάκια με φύλλο κρούστας
0 0
Τυροπιτάκια με φύλλο κρούστας

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Τυροπιτάκια με φύλλο κρούστας

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Για τη γέμιση

Σε ένα μεγάλο μπολ, θρυμματίζουμε την φέτα και το ανθότυρο. Προσθέτουμε το με πιρούνι να λιώσει καλά (δεν θέλουμε να έχει γρομπαλάκια). Προσθέτουμε το αυγό, το γιαούρτι, τον άνηθο και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.

2
Ολοκλήρωση

Τύλιγμα

Κόβουμε το φύλλο κρούστας από την πιο φαρδιά πλευρά του σε λωρίδες πλάτους περιπού 8 cm. Αλείφουμε το φύλλο με λίγο ελαιόλαδο και βάζουμε στην άκρη 1 κ.γλ. από τη γέμιση. Τυλίγουμε τα τυροπιτ΄και μας σε τριγωνικό σχήμα,και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί με την ένωση του φύλλου προς τα κάτω.

3
Ολοκλήρωση

Ψήσιμο

Αλείφουμε τα τυροπιτάκια με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου, μέχρι να ροδίσουν.

katrinavog

Ηome cook «κάντε τα καθημερινά απλά»

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Παραδοσιακός Μουσακάς με κολοκύθι
επόμενο
Αυγά σε κρεμώδη σάλτσα σπανάκι
προηγούμενο
Παραδοσιακός Μουσακάς με κολοκύθι
επόμενο
Αυγά σε κρεμώδη σάλτσα σπανάκι

Πρόσθεσε σχόλιο