Υλικά
- 4 Τσιπούρες
- 4 μισά κλωνάρια Δενδρολίβανο
- 1 Σκελίδα σκόρδο
- 3 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 4 πρέζες Αλάτι χοντρό
- 1 λεμόνι Χυμός λεμονιού
- Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Στο τραπέζι μας, κόβουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και ένα λίγο μικρότερο λαδόκολλα. Βάζουμε τη λαδόκολλα πάνω από το αλουμινόχαρτο και πιτσιλάμε με ελαιόλαδο ώστε να πατήσει το ψάρι μας. Αν θέλουμε ξεχωριστές μερίδες κόβουμε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο 4 φορές (όσες και τα ψάρια μας δηλαδή), αλλιώς το κάνουμε μία φορά για όλα τα ψάρια μας. |
2 Ολοκλήρωση | Αν δεν μας έχουν καθαρίσει τα ψάρια, τα καθαρίζουμε όπως σας συμβουλεύουμε από το cookos.gr εδώ. |
3 Ολοκλήρωση | |
4 Ολοκλήρωση |