0 0
Τσιπούρες σκορδάτες με δεντρολίβανο

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
4 Τσιπούρες
4 μισά κλωνάρια Δενδρολίβανο
1 Σκελίδα σκόρδο
3 κ.σ. Ελαιόλαδο
4 πρέζες Αλάτι χοντρό
1 λεμόνι Χυμός λεμονιού
Πιπέρι

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Τσιπούρες σκορδάτες με δεντρολίβανο

Τσιπούρες σκορδάτες με άρωμα δεντρολίβανου στο φούρνο!

Χαρακτηριστικά:
    Κουζίνα:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Στο τραπέζι μας, κόβουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και ένα λίγο μικρότερο λαδόκολλα. Βάζουμε τη λαδόκολλα πάνω από το αλουμινόχαρτο και πιτσιλάμε με ελαιόλαδο ώστε να πατήσει το ψάρι μας. Αν θέλουμε ξεχωριστές μερίδες κόβουμε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο 4 φορές (όσες και τα ψάρια μας δηλαδή), αλλιώς το κάνουμε μία φορά για όλα τα ψάρια μας.

    2
    Ολοκλήρωση

    Αν δεν μας έχουν καθαρίσει τα ψάρια, τα καθαρίζουμε όπως σας συμβουλεύουμε από το cookos.gr εδώ.
    Κόβουμε λεπτές φέτες τη σκελίδα σκόρδο.
    Ανοίγουμε κοιλιά της τσιπούρας κατά μήκος της και βάζουμε το μισό κλωνάρι δενδρολίβανο, ένα - δύο φέτες σκόρδο, αλάτι χοντρό- πιπέρι και λίγο από το ελαιόλαδο.

    3
    Ολοκλήρωση

    Κλείνουμε σε φάκελο το συνδυασμό λαδόκολλα - αλουμινόχαρτου και τα βάζουμε στο ταψί. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς τα αφήνουμε να ψηθούν για 40'.

    4
    Ολοκλήρωση

    Αν θέλουμε περισσότερη και πιο έντονη γεύση, συνδυάζουμε το ελαιόλαδο που περίσσεψε με λεμόνι, τις υπόλοιπες φέτες σκόρδο και λίγο δενδρολίβανο όσο τα ψάρια μας ψήνονται και περιχύνουμε από πάνω τους όταν έρθει η ώρα να τα καταναλώσουμε.

    Panos

    https://thehungrysloth.com

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Πως καθαρίζουμε ψάρια
    επόμενο
    Πως αποφλοιώνουμε και ξε-σποριάζουμε τις τομάτες (Μπλανσάρισμα)
    προηγούμενο
    Πως καθαρίζουμε ψάρια
    επόμενο
    Πως αποφλοιώνουμε και ξε-σποριάζουμε τις τομάτες (Μπλανσάρισμα)

    Πρόσθεσε σχόλιο