0 0
Τσίζκεϊκ με μαρμελάδα φράουλα

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
300gr. Μαρμελάδα φράουλα
Για τη βάση
225gr. Μπισκότα τύπου πτι μπέρ
120gr. Βούτυρο γάλακτος
Για την κρέμα τυριού
300gr. Τυρί κρέμα
250gr. Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
2 φιαλίδια Βανίλια σε σκόνη
100gr. Ζάχαρη άχνη

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Τσίζκεϊκ με μαρμελάδα φράουλα

Δροσερό τσίζκεϊκ χωρίς ψήσιμο, με βάση μπισκότα τύπου πτι μπερ και βελούδινη κρέμα. Η δική μας εκδοχή είναι με μαρμελαδα φράουλα, Δοκιμάστε το!

Κουζίνα:

    Υλικά

    • Για τη βάση

    • Για την κρέμα τυριού

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Για τη βάση

    Αλέθουμε τα μπισκότα στο μίξερ μέχρι να γίνουν σκόνη και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Λιώνουμε το βούτυρο με το προσθέτουμε στα μπισκότα. Ανακατεύουμε το μείγμα και έπειτα το απλώνουμε νε ένα κουτάλι σε μία φόρμα 20εκ. με αποσπώμενη βάση. Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για να συαθεροποιηθεί η βάση του γλυκού μας.

    2
    Ολοκλήρωση

    Για την κρέμα τυριού

    Στο μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, τη βανίλια και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν σαντιγί. Έπειτα το τυρί κρέμα χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα να ενωθούν.
    Αδειάζουμε την κρέμα πάνω στη βάση μπισκότου και σκεπάζουμε με μία μεμβράνη για να μην κάνει κρούστα. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες να σφίξει καλά η κρέμα.

    Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα να παγώσει και να σταθεροποιηθεί.

    3
    Ολοκλήρωση

    Για το σερβίρισμα

    Μόλις σφίξει η κρέμα βγάζουμε το γλυκό απ' τό ψυγείο και απλώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα φραόυλα, να καλύψει όλη την επιφάνεια. Ξεφορμαρουμε και σερβίρουμε.

    katrinavog

    Ηome cook «κάντε τα καθημερινά απλά»

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Κεφτεδάκια σε σάλτσα τομάτας
    επόμενο
    Σπαγγέτι με κρεμώδη σάλτσα μανιταριών
    προηγούμενο
    Κεφτεδάκια σε σάλτσα τομάτας
    επόμενο
    Σπαγγέτι με κρεμώδη σάλτσα μανιταριών

    Πρόσθεσε σχόλιο