Υλικά
- 200gr. Ινδοκάρυδο τριμμένο
- 280gr. Γάλα συμπυκνωμενο ζαχαρούχο
- 250gr. Σοκολάτα κουβερτούρα
- 1 κ.γλ. Βούτυρο γάλακτος
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά το ινδοκάρυδο με το ζαχαρούχο γάλα. |
2 Ολοκλήρωση | Έπειτα, λιώνουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε 1 κ.γλ. βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά τη σοκολάτα μας να κρυώσει λίγο. |
3 Ολοκλήρωση | Πλάθουμε το μειγμα σε μικρά μπαλάκια. Έπειτα τα βουτάμε στη σοκολάτα και τα τοποθετούμε σε ένα δίσκο με αντικολλητικό χαρτί και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν (τουλάχιστον 3 ώρες). |