0 0
Τρουφάκια με επικάλυψη ινδοκάρυδο

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Τρουφάκια με επικάλυψη ινδοκάρυδο

Τρούφες σοκάλατας με μπισκότα και καρύδια, που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!

Υλικά

  • Για την επικάλυψη

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το ζαχαρούχο γάλα σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο. Όταν λιώσει το βούτυρο αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και έπειτα το κονιάκ, το χυμό πορτοκάλι και τη βανίλια σε σκόνη. Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει λίγο.

2
Ολοκλήρωση

Θρυμματίζουμε καλά τα μπισκότα και τα καρύδια στο μίξερ. Τα μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ και περιχύνουμε με το μείγμα με τη σοκολάτα που έχουμε στην άκρη. Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί η ζύμη μας και τυλίγουμε με μία μεμβάνη. Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 3 με 4 ώρες να κρυώσει καλά για να μπορούμε να πλάσουμε τα τρουφάκια μας.

3
Ολοκλήρωση

Αφού κρυώσει καλά η ζύμη με ένα κουταλάκι παίρνουμε κομμάτια και πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια. Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε το τριμμένο ινδοκάρυδο και πασπαλίζουμε τα τρουφάκια μας.

4
Ολοκλήρωση

Για επικάλυψη, εκτός από ινδοκάρυδο, μπορείται να χρησιμοποιήσετε τρούφα ή κακάο σε σκόνη. Διατηρούνται στο ψυγείο.

katrinavog

Ηome cook «κάντε τα καθημερινά απλά»

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Κανελόνια μπολονέζ
επόμενο
Vegetarian τορτίγιες με κόκκινα φασόλια
προηγούμενο
Κανελόνια μπολονέζ
επόμενο
Vegetarian τορτίγιες με κόκκινα φασόλια

Πρόσθεσε σχόλιο