Υλικά
- 500 γρ Πένες
- 20 Τοματίνια
- 2 Κονσέρβες τόνος σε ελαιόλαδο
- 2 Κρεμμυδάκια φρέσκα
- 2 κ.σ Σχοινόπρασο
- 45 ml Σησαμέλαιο
Για το Dressing
- 45 ml Ξύδι μπαλσάμικο
- 3 κ.σ Κέτσαπ
- 4 κ.σ Μαγιονέζα
- Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις |
2 Ολοκλήρωση | Κόβουμε τα τοματίνια στα 2, |
3 Ολοκλήρωση | Σε ενα μπωλ, ανακατεύουμε το μπαλσάμικο ξύδι,την κέτσαπ |
4 Ολοκλήρωση | Περιχύνουμε το dressing στην τονοσαλάτα |