0 0
Τζατζίκι

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
200 γρ Γιαούρτι Στραγγιστό
80 γρ Αγγούρι
2 Σκόρδο (σκελίδες)
1 κ.σ. Μηλόξυδο
2 κ.γ. Άνηθος Φρέσκος
Αλάτι
Ελαιόλαδο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Τζατζίκι

Το πιο δημοφιλές ορεκτικό στην Ελλάδα!

Χαρακτηριστικά:
    Κουζίνα:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Κόβουμε το αγγούρι κατά μήκος και με ένα κουταλάκι βγάζουμε τα σπόρια. Το τρίβουμε στον τρίφτη και αφήνουμε τα τρίμματα σε ένα σουρωτήρι. Ρίχνουμε αλάτι και τα αφήνουμε για 5'-10' μέχρι να φύγει όσο περισσότερο νερό γίνεται. Λιώνουμε τη σκελίδα σκόρδο.

    2
    Ολοκλήρωση

    Σε ένα μπολ βάζουμε τα υλικά μας όλα μαζί και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει. Στο τέλος βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και κομμένο άνηθο και σερβίρουμε.

    Panos

    https://thehungrysloth.com

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Πανακότα
    επόμενο
    Πέστο βασιλικού
    προηγούμενο
    Πανακότα
    επόμενο
    Πέστο βασιλικού

    Πρόσθεσε σχόλιο