0 0
Σπεντζοφάι

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
400 γρ Λουκάνικα χωριάτικα Με πράσο
4 Πράσινες πιπεριές κέρατο
1 Πιπεριά Φλωρίνης
2 Ντομάτες Μεγάλες και ώριμες
1 κ.σ Ντομάτα πελτές Εαν χρειαστεί
1 σκελίδα Σκόρδο
1 ποτηράκι Κόκκινο κρασί
100 ml Ελαιόλαδο
1 κ.σ. φρέσκο Κολίανδρος
Πιπέρι

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Σπεντζοφάι

Μια εκδοχή για το γνωστό μας σπεντζοφάι

Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Κόβουμε τα λουκάνικα σε χοντρές ροδέλες.
Αφαιρούμε τους σπόρους απο τις πιπεριές και κόβουμε επίσης σε χοντρες ροδέλες.
Αφαιρούμε την φλούδα και τους σπόρους απο τις ντομάτες και τις περνάμε στον τρίφτη.
Κόβουμε το σκόρδο σε λεπτές φέτες .

2
Ολοκλήρωση

Σε τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σε δυνατή φωτιά σωτάρουμε τις πιπεριές
και τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν ελαφρώς χρώμα.
Προσθέτουμε το κρασί και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά μέχρι
να εξατμιστεί το οινόπνευμα.

3
Ολοκλήρωση

Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό και προσθέτουμε τις ντομάτες,
το σκόρδο και το πιπέρι.
Εαν οι ντομάτες δεν είναι τόσο ώριμες,μπορούμε να προσθέσουμε
για χρώμα 1 κουταλιά του γλυκού πελτέ.
Μαγειρεύουμε για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι
πιπεριές και 5 λεπτά πριν το τέλος προσθέτουμε τον κολίανδρο.

Cookos

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Noodles με λαχανικά
επόμενο
Κοτόπουλο Chimichurri με ψητά λαχανικά
προηγούμενο
Noodles με λαχανικά
επόμενο
Κοτόπουλο Chimichurri με ψητά λαχανικά

Πρόσθεσε σχόλιο