0 0
Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας και βασιλικό

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας και βασιλικό

Χαρακτηριστικά:
  • Vegan

Υλικά

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Για τη σάλτσα.

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Σε ένα βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο για 5 περίπου λεπτά. Τρίβουμε το σκόρδο και το προσθέτουμε στο τηγάνι μας και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και το αφήνουμε για λίγα λεπτά να εξατμιστεί. Έπειτα προσθέτουμε τo χυμό ντομάτας, τα ντοματίνια, τη ζάχαρη και αλατοπιπερώνουμε. Μαγειρεύουμε τη σάλτσα μας για περίπου 15 λεπτά μέχρι να δέσει. Όταν είναι σχεδόν έτοιμη η σάλτσα ψιλοκόβουμε τα φύλλα βασιλικού και το αφήνουμε στην άκρη.

2
Ολοκλήρωση

Για τα ζυμαρικά

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό. Μόλις βράσει, προσθέτουμε αλάτι και τα μακαρόνια μας και μαγειρεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες, για 5 με 6 λεπτά. Στη συγκεκριμένη συνταγή θέλουμε τα μακαρόνια al dente. Μόλις είναι έτοιμα, κρατάμε μία κούπα από το νερό που βράσαμε στην άκρη και σουρώνουμε τα μακαρόνια.

3
Ολοκλήρωση

Σύνθεση

Ρίχνουμε τα μακαρόνια στο βαθύ τηγάνι με τη σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει και τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε λίγο από το νερό που έχουμε κρατήσει.
Σερβίρονται ζεστά με επιπλέον φύλλα βασιλικού και τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας.

katrinavog

Ηome cook «κάντε τα καθημερινά απλά»

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Λαζάνια φούρνου με κιμά
επόμενο
Τυροπιτάκια με φέτα και ανθότυρο
προηγούμενο
Λαζάνια φούρνου με κιμά
επόμενο
Τυροπιτάκια με φέτα και ανθότυρο

Πρόσθεσε σχόλιο