Υλικά
- 500gr Σπαγγέτι
- 1 Κρεμμύδι ξερό
- 2 Σκελίδες σκόρδο
- 200gr. Ντοματίνια
- 250γρ. Χυμός ντομάτας
- 1 κ.σ. Κρασί λευκό
- 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 1 κ.γλ. Ζάχαρη λευκή
- φύλλα Βασιλικός
- Αλάτι
- Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | Για τη σάλτσα.Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. |
2 Ολοκλήρωση | Για τα ζυμαρικάΣε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό. Μόλις βράσει, προσθέτουμε αλάτι και τα μακαρόνια μας και μαγειρεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες, για 5 με 6 λεπτά. Στη συγκεκριμένη συνταγή θέλουμε τα μακαρόνια al dente. Μόλις είναι έτοιμα, κρατάμε μία κούπα από το νερό που βράσαμε στην άκρη και σουρώνουμε τα μακαρόνια. |
3 Ολοκλήρωση | ΣύνθεσηΡίχνουμε τα μακαρόνια στο βαθύ τηγάνι με τη σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει και τα ανακατεύουμε. |