0 0
Σπαγγέτι με πέστο βασιλκού, ντοματίνια και μοτσαρέλα

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
500gr. Σπαγγέτι
150gr. Μοτσαρέλα
150gr Ντοματίνια
3 κ.σ. Πέστο βασιλκού
1 κ.σ. Βούτυρο γάλακτος
Αλάτι

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Σπαγγέτι με πέστο βασιλκού, ντοματίνια και μοτσαρέλα

Καλοκαιρινή μακαρονάδα με άρωμα βασιλικού!

Χαρακτηριστικά:
    Κουζίνα:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και προσθέτουμε μία κουταλιά βούτυρο και ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις.
    Έπειτα προσθέτουμε 3 κ.σ. πέστο βασιλικού και ανακατεύουμε ξανά. Τα αφήνουμε στην άκρη λίγο να κρυώσουν.

    2
    Ολοκλήρωση

    Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, τη μοτσαρέλα σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στα μακαρόνια. Σερβίρονται και κρύα.

    katrinavog

    Ηome cook «κάντε τα καθημερινά απλά»

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Τρούφες με ινδοκάρυδο
    επόμενο
    Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα
    προηγούμενο
    Τρούφες με ινδοκάρυδο
    επόμενο
    Πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα

    Πρόσθεσε σχόλιο