0 0
Σπαγγέτι με κρεμώδη σάλτσα μανιταριών

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Σπαγγέτι με κρεμώδη σάλτσα μανιταριών

Μανιτάρια σε κρεμώδη σάλτσα με σκόρδο και μαϊντανό. Βάση για μια υπέροχη μακαρονάδα!

Χαρακτηριστικά:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Καθαρίζετε και κόβετε σε φέτες τα μανιτάρια και το σκόρδο. Ψιλοκόβετε τον μαιντανό και το κρεμμύδι.
    Βράζετε τα σπαγγέτι μέχρι 2 λεπτά πριν το αλ ντεντε. Δηλαδή αν η συσκευασία λέει έτοιμα σε 8 λεπτα, εσείς τα αποσύρετε απο τη φωτιά στα 6.

    2
    Ολοκλήρωση

    Σε ένα τηγάνι λιώνουμε σε δυνατή φωτιά το βούτυρο και χαμηλώνουμε πριν κάψει. Βάζουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε συχνά να μην πάρει χρώμα για 40-50 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια.

    3
    Ολοκλήρωση

    Όταν μαλακώσει λίγο το κρεμμύδι, προσθέτουμε τα μανιτάρια. Σε 6 λεπτά θα έχουν χάσει όγκο και θα έχουν βγάλει τα υγρά τους στο τηγάνι. Μόλις δούμε ότι εξατμίζονται, σβήνουμε με το κρασί.

    4
    Ολοκλήρωση

    Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και περιμένουμε να πάρει μια σύντομη βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς σιγανή ρίχνουμε τον μαϊντανό και την αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά περίπου. Ρυθμίζουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι. Μόλις τα υγρά είναι περίπου στη μέση, μεταφέρουμε τα μακαρόνια απο την κατσαρόλα που έβραζαν χωρίς να τα σουρώσουμε.

    5
    Ολοκλήρωση

    Αναμιγνύετε καλά τα σπαγγέτι με τη σάλτσα μας και σερβίρετε ζεστά με τριμμένο τυρί της επιλογής και αν θέλετε με έξτρα τριμμένο πιπέρι

    Καλή σας όρεξη

    Panos

    https://thehungrysloth.com

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Τσίζκεϊκ με μαρμελάδα φράουλα
    επόμενο
    Σάλτσα κιμά
    προηγούμενο
    Τσίζκεϊκ με μαρμελάδα φράουλα
    επόμενο
    Σάλτσα κιμά

    Πρόσθεσε σχόλιο