Υλικά
- 5 Ντομάτες
- 2 Πιπεριά κόκκινη γλυκιά
- 1 Κρεμμύδι ξερό
- 3 Σκόρδο (σκελίδες)
- 40 ml Ελαιόλαδο
- 1 λίτρο Ζωμός λαχανικών
- 1 κ.γ. Πάστα τομάτας
- 1 κ.γ. Θυμαρι
- 1 κ.γ. Ρίγανη
- Βασιλικός
- Αλάτι - Πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | |
2 Ολοκλήρωση | |
3 Ολοκλήρωση | Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα ψημένα μας λαχανικά με τον ζωμό λαχανικών και μία κουταλιά του γλυκού πάστα τομάτας. Προσθέτουμε το θυμάρι και τη ρίγανη και τα αφήνουμε να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 1 ώρα. Λιώνουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας με ένα multi χειρός (μπήμερ) μέχρι η σούπα τομάτας να πάρει κρεμώδη υφή. Σερβίρουμε τη σούπα τομάτας σε μπολ σούπας και γαρνίρουμε με φρέσκο βασιλικό. |
4 Ολοκλήρωση | Χρήσιμα Tips* Προσθέστε στο σερβίρισμα ουδέτερα κρουτόν ή με γεύση κρεμμύδι και σκόρδο. |