0 0
Σολομός φούρνου με δροσερή σάλτσα

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
500 γρ φιλέτο Σολομός
2 Ντομάτες
1 Πιπεριά κόκκινη γλυκιά
80 γρ Μαγιονέζα
Απο 1 λεμόνι Χυμός λεμονιού
2 κ.σ. Άνηθος Φρέσκος Ψιλοκομμένος
1 κ.σ Ελαιόλαδο
Αλάτι - Πιπέρι

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Σολομός φούρνου με δροσερή σάλτσα

Σολομός φούρνου με δροσερή σάλτσα με μαγιονέζα,ντομάτα, κόκκινη πιπεριά και άνηθο

Χαρακτηριστικά:
    Κουζίνα:

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινή χρήση

    Βήματα

    1
    Ολοκλήρωση

    Αφαιρούμε τους σπόρους απο τις ντομάτες και την πιπεριά και κόβουμε τη σάρκα τους σε μικρά καρέ.

    2
    Ολοκλήρωση

    Ψιλοκόβουμε τον άνηθο , τον βάζουμε σε μπώλ και προσθέτουμε τις ντομάτες ,
    την πιπεριά , τη μαγιονέζακαι το χυμό λεμονιού.
    Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

    3
    Ολοκλήρωση

    Ξεπλένουμε καλά το σολομό και τον στεγνωνουμε καλά με χαρτί.
    Αφαιρούμε τυχόν κόκαλα που μπορεί να υπάρχουν και αλείφουμε
    την επιφάνεια του με το ελαιόλαδο.
    Τοποθετούμε το φιλέτο σε πυρέξ που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό
    χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

    4
    Ολοκλήρωση

    Όταν είναι έτοιμος ο σολομός , τον βγάζουμε απο το φούρνο , τον χωρίζουμε σε μερίδες ,
    προσθέτουμε τη σάλτσα και σερβίρουμε.

    Cookos

    Σχόλια συνταγής

    Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
    προηγούμενο
    Ντολμαδάκια γιαλαντζί
    επόμενο
    Γεμιστά με κιμά
    προηγούμενο
    Ντολμαδάκια γιαλαντζί
    επόμενο
    Γεμιστά με κιμά

    Πρόσθεσε σχόλιο