Υλικά
- 700 γρ Σολομός
- 3 Σκελίδες σκόρδο
- 2 εκατοστά Τζίντζερ
- 2 κούπες Σπανάκι
- 1 Πιπεριά κόκκινη γλυκιά
- 250 ml Γάλα καρύδας
- 1 κ.γ. Ζάχαρη Καστανή
- 1 κ.γ. Πάστα τομάτας
- 1 1/2 κ.γ. Κάρυ
- 1 κ.σ. Ελαιόλαδο
- Πιπέρι λευκό
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | |
2 Ολοκλήρωση | Αφαιρούμε τον πυρήνα από τα σκόρδα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Κόβουμε τις πιπεριές όπως μας ικανοποιεί και τρίβουμε το τζίντζερ. |
3 Ολοκλήρωση | |
4 Ολοκλήρωση | |
5 Ολοκλήρωση | |
6 Ολοκλήρωση | |
7 Ολοκλήρωση | Χρήσιμα Tips * Προετοιμάστε πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, την πάστα τομάτας με το κάρυ για να γλυτώσετε ένα βήμα και να είτε σωστοί στους χρόνους που ζητάει ο σολομός. |