Υλικά
- 7-8 Φύλλα Γαλλικής σαλάτας
- 7-8 φύλλα Μαρούλι
- 7-8 φύλλα Μαρούλι Iceberg
- 3 Αυγά
- 4 λωρίδες Μπέικον
- 100 γρ Κασέρι
- 15 τεμ Τοματίνια
- 1 Αγγούρι
Για την sauce Chef
- 200 ml Μαγιονέζα
- 100 ml Κέτσαπ
- 1 κ.σ. Μουστάρδα
- 3-4 σταγόνες Ουίσκι
- 1 κ.γ. κοφτή Πάπρικα γλυκιά
Οδηγίες
Βήματα
1 Ολοκλήρωση | |
2 Ολοκλήρωση | |
3 Ολοκλήρωση | Κόβουμε τα φύλλα από τα μαρούλια σε λωρίδες, τα τοματίνια στη μέση, το αγγούρι και το τυρί σε κύβους και τα ανακατεύουμε σε μία σαλατιέρα. |