0 0
Σαλάτα του Chef

Μοίρασε το:

Η μπορείς να αντιγράψεις και να μοιράσεις αυτόν τον σύνδεσμο

Υλικά

Προσαρμογή των μερίδων:
7-8 Φύλλα Γαλλικής σαλάτας
7-8 φύλλα Μαρούλι
7-8 φύλλα Μαρούλι Iceberg
3 Αυγά
4 λωρίδες Μπέικον
100 γρ Κασέρι
15 τεμ Τοματίνια
1 Αγγούρι
Για την sauce Chef
200 ml Μαγιονέζα
100 ml Κέτσαπ
1 κ.σ. Μουστάρδα
3-4 σταγόνες Ουίσκι
1 κ.γ. κοφτή Πάπρικα γλυκιά

Πρόσθεσε στα αγαπημένα

Πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς για να προσθέσεις τη συνταγή ως αγαπημένη.

Σαλάτα του Chef

Μια από τις πιο εύγευστες και δροσιστικές σαλάτες!

Υλικά

  • Για την sauce Chef

Οδηγίες

Κοινή χρήση

Βήματα

1
Ολοκλήρωση

Σε βραστό νερό βάζουμε τα αυγά να βράσουν για 7 λεπτά για να βγουν σφιχτά.

2
Ολοκλήρωση

Παράλληλα σε ένα τηγανάκι, σοτάρουμε τα κομμάτια μπέικον μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα και τα αποσύρουμε.

3
Ολοκλήρωση

Κόβουμε τα φύλλα από τα μαρούλια σε λωρίδες, τα τοματίνια στη μέση, το αγγούρι και το τυρί σε κύβους και τα ανακατεύουμε σε μία σαλατιέρα.
Μόλις είναι έτοιμα τα αυγά, τα κόβουμε κατά μήκος και στολίζουμε πάνω από την σαλάτα μας. Μπορούμε στα αυγά σε αυτό το σημείο να προσθέσουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για την sauce chef. Όταν την ετοιμάσουμε, ρίχνουμε πάνω από την σαλάτα μας και είμαστε έτοιμοι για να την καταναλώσουμε.

Panos

https://thehungrysloth.com

Σχόλια συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα για αυτή τη συνταγή, Γράψε το σχόλιο σου , χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα
προηγούμενο
Γιουβέτσι με μανιτάρια πλευρώτους
επόμενο
Τυροκαυτερή
προηγούμενο
Γιουβέτσι με μανιτάρια πλευρώτους
επόμενο
Τυροκαυτερή

Πρόσθεσε σχόλιο